Soproni SZC Porpáczy Aladár Technikum és Kollégium

Képzések

Hírlista » Németh Dávid volt tanulónk visszatért a Porpáczyba

Németh Dávid volt tanulónk visszatért a Porpáczyba2021. 09. 17. | Írta: Török László

Németh Dávid a magyar-osztrák közös képzésünkben 11-12. osztályban segít tanulóinknak a tanulásban. Felzárkóztat, tehetséget fejleszt.


Wellner Andrea igazgatónő egy régi álma vált valóra ezzel: saját diák mentorainkat, coach-ainkat kinevelni és visszahozni segíteni a kicsiknek.


"2018 májusában érettségiztem a „Porpáczyban”. Ebben az évben a diákönkormányzati elnöki és közösségi munkáért, valamint jó tanulmányi eredményért én vehettem át a Porpáczy-díjat. Következő évben sikeres osztrák érettségit (Matura) tettem partneriskolánkban, Frauenkirchenben. Ugyanebben az évben felvételt nyertem az IMC Fachhochschule Krems szakfőiskolára. 2019 szeptemberétől itt vállalatvezetést és E-Management-et tanulok. Az egyetemi gyakorlatomat a negyedik félévben az Erste Bankban Bécsben teljesítettem, ahol rengeteg szakmai tapasztalatot szereztem az egyetemi elméleti tudás mellé. Jelenleg az utolsó évemet kezdtem, amely a szakdolgozat készítéséről szól. Témájaként választottam a folyamatok robotizálását, automatizálását a kis- és középvállalkozások életében. 


Wellner Andrea igazgatónő kérésének eleget téve szívesen és örömmel vállaltam a „jövő vezetőinek” támogatását, mentorálását. Legjobb szakmai tudásommal és az eddig megszerzett tapasztalataimmal szeretném segíteni a porpáczys diákokat. Feladatomnak érzem, hogy egy átfogó, gyakorlatiasabb, példákkal színesített, kézzel fogható tudást kapjanak az itt szerzett ismeretekről, amely segítségével könyebben helyt tudnak állni a munka világában.”


A bejegyzés a Facebookon is elérhető: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2036034366571454&id=100004947316417


Fotók itt találhatók




Fenntartók

Partnerek

Elérhetőségek

Soproni SZC Porpáczy Aladár Technikum és Kollégium

  • Cím: 9431 Fertőd Madách sétány 2/D
  • Tel./Fax: 99/537-162
  • E-mail:  
  • Hol talál meg:

hol talál meg bennünket Feki Webstudio @ 2005-2024 - honlap, weblap, keresőoptimalizálás